meer beoordelingen

Bestelinformatie

Bezorgen

De levertijd is, indien voorradig, omstreeks een week. Mocht een product onverhoopt niet voorradig zijn dan stellen wij jou hier binnen korte termijn van op de hoogte. Je bent zo altijd op de hoogte van de termijn waarbinnen het product wordt bezorgd. Het zal u duidelijk zijn; onze producten gaan vergezeld van een goede service. De bezorging is hier een onderdeel van. Beixo werkt hiervoor samen met Distri-Net. Zij nemen contact op over een passende afleverdatum. Bij u  thuis of op kantoor neemt de chauffeur en tevens monteur de fiets uit de verpakking en verzorgt de laatste handelingen om de fiets tip-top afgesteld aan te bieden. Beixo bezorgt in geheel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden) en Vlaanderen. 

Afhalen

Indien je ervoor kiest om je beixo in De Bilt af te halen ontvang je bericht van ons op het moment dat de fiets rijklaar is. Afhalen van je beixo is mogelijk op afspraak en tijdens de openingstijden van beixo. Deze zijn maandag tot donderdag: 10:00 uur tot 17:00 uur, op vrijdag van 10:00 uur tot 21:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot 16:00 uur. 

Niet tevreden?

Ondanks dat we ons uiterste best doen om je bestelling compleet en onbeschadigd te leveren kan er uiteraard eens iets mis gaan. Mocht dit het geval zijn, dan kunt u contact met ons opnemen via info@beixo.com of 030-2129866.

Herroepingsrecht

Bij de online aankoop van producten heb jij als consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste veertien dagen. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door of namens de consument. Tijdens deze termijn moet jij zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Het product kan slechts in die mate worden uitpakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden. Indien je van je herroepingsrecht gebruik maakt, moet het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Voor een annulering van een bestelling rekenen we altijd €15,00 administratiekosten.

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.