meer beoordelingen


Een beixo testen

Wat is er beter dan zelf een beixo uitproberen en antwoord krijgen op alle vragen? En wat is er handiger dan wanneer dit bij beixo zelf is? Tijdens de Chainless Friday zijn altijd alle modellen vrijblijvend te zien en uit te proberen. Je ontvangt de uitleg rechtstreeks van het beixo-team.

In de buurt zijn voldoende mogelijkheden om onze fietsen goed uit te proberen. We hebben een afwisselende fietsroute van ongeveer vijf kilometer. Van prachtige natuur tot stadse hectiek, van hellend asfalt tot vlakke klinkertjes.

Iedere vrijdag opent haar deuren tijdens de Chainless Friday. Als het niet lukt om op een vrijdag te komen, neem dan contact met ons op voor een ander tijdstip. Bevalt de beixo, dan kan deze gewoon bij een beixo-dealer of je eigen vakhandelaar worden aangeschaft.

Wilt u zeker weten of de vouwfietsen in uw camper passen? Neem deze dan mee. Voor ons kantoor is ruimte genoeg om goed te passen en te meten. 

Tot op heden is de omgeving rond Beixo een Blauwe-zone. het is dus belangrijk dat u uw parkeerschijf meeneemt.

Mocht uw deze vergeten kunt uw er altijd eentje lenen bij Beixo.

 

 

  

Wanneer zijn Chainless Fridays?

Meld je aan via dit formulier:

Chainless Fridays is in principe iedere vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur. De Chainless Friday is alleen te bezoeken na aanmelding. Dit om er zeker van te zijn dat we de juiste modellen ook beschikbaar hebben en we voldoende tijd voor je vragen kunnen inruimen.
Wil je op een ander moment langskomen? Bel of mail ons, dan zoeken we samen naar een goed moment: 030-2129866.
 

Het adres is: Kapelweg 2, 3732 HG in De Bilt

 

Uw naam: *
    
Uw emailadres: *
    
Een mobiel telefoonnummer (mocht er iets tussenkomen): *
    
Welke Chainless Friday? (datum) *
    
Welk model wil je testen?  
    
   

*) Verplicht veld

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.