meer beoordelingen
pyōra

No more excuses voor alle Europese forensen. Met de nieuwe Pyōra geven we jou de perfect tool voor het drukke stadscentra.
meer informatie...

699,00
Zoek dealer

  • beschrijving
  • specificaties

No more excuses voor alle Europese forensen. Met de nieuwe Pyōra geven we jou de perfect tool voor het drukke stadscentra. Comfortabel voor iedere afstand en behendig voor in de stad. De Pyōra rijdt heerlijk en is makkelijk te vouwen. 

Pyōra is innovatief, eigenwijs en gelooft in autovrije stadscentra. Pyōra is er voor alle Europese forenzen die van hun stad houden en geven om onze planeet. Ontworpen in Utrecht met een perfecte balans tussen functie, stijl, duurzaamheid en gemak. 

De vieze, ouderwetse ketting is vervangen door een tandriem. Deze is onderhoudsvrij en wordt niet vies. Een uniek systeem in het achterwiel zorgt ervoor dat je de eerste meters vanuit stilstand snel weg fietst, om vervolgens over te schakelen om je reis te vervolgen. 

Met vier kleuren is er altijd een Pyōra die bij je past. Unfold, pedal, explore…

Onderdelen

FrameAluminium
Wielen18″ Aluminium, double-walled
BandenDuro H161A 18″ x 1.75 (47-355)
AandrijvingOptibelt OMEGA HP 1224 8M
VersnellingenSRAM 2-speed automatix
RemmenVoor: Promax caliper
Achter: SRAM terugtrap

Afmetingen

Uitgevouwen142 x 102 x 52 cm
Ingevouwen76 x 64 x 35 cm
Verpakking82 x 70 x 37 cm
Gewicht11,8 kg

Berijder

Maximum gewicht100 kg
Lengte140 – 190 cm
Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.