meer beoordelingen

beixo zakelijk

Een fiets van de zaak= fiscaal voordelig!

Behalve dat je goed bezig bent voor bedrijf en milieu, is het ook nog eens financieel aantrekkelijk.
Schaf een beixo op de zaak aan en ontvang de BTW terug over de aanschaf, maar ook van alle andere
fietskosten. Daarnaast zijn die fietskosten zoals onderhoud en een degelijk slot - natuurlijk aftrekbaar voor de inkomstenbelasting, net als de afschrijving van de fiets. Dat betekent dat je van de kosten nog eens 33 tot 50% terugkrijgt. Een beixo compact-3 kost je dan omgerekend netto zo'n 60 euro per jaar. Daarvoor kun je amper twee uur per maand parkeren in hartje Amsterdam! En een stukje fietsen scheelt je ook nog de gang naar de sportschool.

Bereken je besparing*
Aantal uren per maand parkeren in het centrum van:
Amsterdam  Utrecht  
Rotterdam  Den Haag 
Je beixo compact-3 van de zaak levert je per jaar €  ,- op.
  • Bij de berekening is uitgegaan van de parkeertarieven in het centrum van de betreffende stad per 1/7/2014. Kijk voor gratis of goedkope parkeerplekken op www.parkerenindestad.nl

 

 

 

 

 

Andere mogelijkheden

Moeten uw medewerkers vaak in het stadscentrum zijn of reizen zij veel per openbaar vervoer? Bedenk dan eens hoe handig een vouwfiets kan zijn, en vooral een onderhoudsarme en schone beixo.

Door zijn clean looks en high tech uitstraling is beixo een echte blikvanger. Zeker wanneer wij uw beixo's uitvoeren met uw bedrijflogo's. beixo wordt zo een stijlvol en representatief visitekaartje voor uw bedrijf of organisatie. Indien gewenst kunnen de fietsen ook volgens specifieke specificaties en kleuren worden uitgevoerd.

Op zoek naar een exclusieve incentive? Of een echte wannahave voor een promotionele actie? Ook hiervoor is een beixo uitermate geschikt. Beixo2business denkt met u mee.

Neem vrijblijvend contact met beixo2business op voor een offerte op maat en om te kijken wat er mogelijk is.

 

 

Uw internetbrowser is verouderd.

Voor een goede weergave is een recente versie van uw browser vereist. U kunt uw browser vernieuwen door de nieuwste versie te downloaden en te installeren.